Rizika v oblasti řízení marketingové komunikace - Kanderová, Petra (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2018)
Diplomová práca je zameraná na riadenie rizík v oblasti marketingovej komunikácie v spoločnosti Prvý piešťanský pivovar, s. r. o., ktorej cieľom je na základe teoretických východísk a prevedených analýz súčasného stavu a rizík navrhnúť zmenu súčasného komunikačného mixu.

The master´s thesis is focused on risk management in the area of marketing communication in Prvý piešťanský pivovar, s. r. o., which aim is to propose a change of the current communication mix based on the theoretical knowledge and analysis of the current state and risks.
Risks in Marketing Communication Management
Keywords: Marketing; marketingové prostredie; komunikačný mix; riziko; analýza rizika; Marketing; marketing environment; communication mix; risk; analysis of risk