Analýza a návrh změn systému hodnocení a odměňování zaměstnanců ve společnosti GB-geodezie, spol. s r.o. - Zoufalá, Kamila (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Bakalářská práce se zabývá systémem hodnocení a odměňování pracovníků ve společnosti GB-geodezie, spol. s r.o. Teoretická část práce se zabývá vysvětlením základních pojmů, které jsou spjaty s hodnocením a odměňováním pracovníků. Praktická část práce analyzuje současnou situaci společnosti. Na základě provedených analýz jsou vypracovány návrhy ke zlepšení systému hodnocení a odměňování ve společnosti.

The bachelor thesis deals with the system of evaluation and remuneration of the employees in the company of GB-geodezie, spol. s r.o. The theoretical part focuses on the explanation of basic terminology related to the evaluation and remuneration of employees. The practical part analyzes the current situation in the company. The proposals of changes in the evaluation and remuneration in the company are formulated on the basis of the realized analyses.
Analysis and Proposal of Changes in the System of Evaluation and Remuneration of Employees in GB-geodezie, Ltd.
Keywords: Hodnocení pracovníků; odměňování pracovníků; zaměstnanecké výhody; mzda; zaměstnanci.; Evaluations of employees; remuneration of employees; employees' amenities; pay; employees.