Analýza spokojenosti zákazníků vybraného spolku a návrhy na její zlepšení - Pilková, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Tato bakalářská práce se věnuje analýze spokojenosti zákazníků spolku Yoga House, z.s. a následným návrhům její zlepšení. První část práce se zabývá popisem důležitých teoretických východisek souvisejících s tímto tématem. V druhé části jsou realizovány analýzy obecného a konkurenčního prostředí spolku, dále je v ní zpracován jeho marketingový mix, zanalyzováno dotazníkové šetření, zaměřené na zákaznickou spokojenost, a v závěru je vypracována SWOT analýza z jednotlivých výstupů předešlých rozborů. Ve třetí části jsou vytvořeny návrhy a doporučení pro zvýšení úrovně spokojenosti zákazníků u vybraného spolku.

This bachelor thesis deals with customer satisfaction analysis of Yoga House, z.s. and subsequent proposals for its improvement. The first part of the thesis deals with the description of important theoretical bases related to this topic. The second part analyzes the general and competitive environment of the company, marketing mix is processed, the questionnaire survey focused on customer satisfaction is analyzed, and SWOT analysis from the individual outputs of previous research is elaborated. In the third part, suggestions and recommendations are created to increase the level of customer satisfaction with the selected association.
Customer Satisfaction Analysis of the Selected Association and Suggestions for its Improvement
Keywords: PEST analýza; Porterův model pěti sil; marketingový mix; dotazníkové šetření; spokojenost zákazníků; SWOT analýza; PEST analysis; Porter's five forces model; marketing mix; questionnaire survey; customer satisfaction; SWOT analysis