Návrh a simulace nízko-příkonových elektronicky řiditelných funkčních generátorů - Kolenský, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2020)
Předmětem práce je seznámení se s principem a funkcí funkčních generátorů. Dále s jejich návrhem při využití aktivních prvků, které je možné elektronicky řídit. Výsledky návrhu a simulací jsou uvedeny v kapitole 4, ve které jsou rovněž uvedeny schémata simulovaných a měřených obvodů.

The aim of the thesis is to get acquainted with the principle and function of functional generators. Furthermore, with their design using active elements that can be electronically controlled. The design and simulation results are presented in Chapter 4, which also shows schematics of simulated and measured circuits.
Design and simulations of low-power electronically controllable functional generators
Keywords: I3T; CMOS; generátor; průběh signálu; transkondukční zesilovač; proudový konvejor; aplikace; I3T; CMOS; Generator; Signal process; Transconductance Amplifier; Current conveyor; application