Rodinný dům s prodejnou jízdních kol - Beránek, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Bakalářská práce je zaměřena na zpracování projektové dokumentace samostatně stojícího rodinného domu s prodejnou jízdních kol. Prodejna je umístěna v přízemí a dům má také obyvatelné podkroví a suterén s garáží pro dvě auta. Dům je kompletně navržen v systému Velox. Díky tomuto systému je dům energeticky úsporný. Výkresová část byla zpracována v počítačovém programu AutoCAD.

The thesis is focused on preparation of project documentation of a detached family house with a bicycle shop. The shop is situated in ground floor and house has also atic and basement with garage for two cars. House is completely designed in Velox system. Thanks to the system it is energy-saving building. Drawing part was processed in a computer program AutoCAD.
Family house with a bicycle shop
Keywords: rodinný dům; Velox; provozovna; prodejna jízdních kol; podsklepení; podkroví; žebírkové stropy; ztracené bednění; železobetonové jádro; pálená taška; family house; Velox; establishment; bicycle shop; basement; attic; ribbed floor; permanent formwork; reinforced core; clay tile roofing