Návrh pojistného portfolia pro společnost ÚKLIDOVÝ SERVIS ŠKAROUPKA s. r.o. - Škaroupka, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Cílem diplomové práce je navržení vhodného pojistného portfolia pro právnický subjekt, kterým je brněnská úklidová firma Úklidový servis ŠKAROUPKA s.r.o. Práce obsahuje analýzu rizik a návrh pojistného portfolia, díky kterému budou nejzávažnější rizika minimalizována prostřednictvím pojištění tak, aby neomezovala běžný chod společnosti.

The aim of my Masters thesis is propose the insurance portfolio for legal entity - the Brno based company Úklidový servis ŠKAROUPKA s.r.o. The thesis contains risk analysis and also concept of insurance portfolio that aims to minimaze risks that could limit the company running by the way of insurance product.
Insurance Portfolio Proposal of a Company ÚKLIDOVÝ SERVIS ŠKAROUPKA S.R.O.
Keywords: Pojišťovnictví; analýza rizik; pojistné portfolio; pojištění podnikatelského subjektu; Insurance; risk analysis; current premium; enterprise insurance