Návrh zdroje tepla pro domovní vytápění - Galík, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2018)
Tato bakalářská práce vznikla za účelem obeznámení se zdroji tepla vyuţívaných v rodinných domech a návrhu vytápěcího systému pro konkrétní dům. První část práce je rešeršní a popisuje výhody a nevýhody jednotlivých zdrojů. V praktické části se poté navrhují a vyhodnocují moţné alternativy pro zadaný rodinný dům.

This bachelor’s thesis was created to apprise of heat sources used in family houses and to design a heat system for a specific house. The first chapter is informational and it describes advantages and disadvantages of individual systems. In the second chapter we design and evaluate each alternative for that house.
Design of heat source for heating
Keywords: Vytápění; rodinný dům; kotel; tepelné čerpadlo; zdroje tepla; Heating; family house; boiler; heat pump; heat sources