Posouzení informačního systému malého podniku a návrh změn - Jaroš, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2019)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu a posouzení aktuálního stavu informačního systému malého podniku. Práce je rozdělena do tří částí. První část je zaměřena na teoretická východiska. Druhá část analyzuje současnou situaci ve společnosti, hodnotí kvalitu jejího informačního systému a identifikuje možná rizika. Obsahem poslední části jsou návrhy na zlepšení stávající situace a jejich ekonomické zhodnocení.

The diploma thesis is focused on the analysis and assessment of current condition of information system in small company. The thesis is divided into three parts. The first part is focused on the theoretical basis. The second part analyses the current situation in the company, assesses quality of its information system and identifies possible risks. The content of the last part are suggestions for improving the current situation and their economic evaluation.
Small Business Information System Assessment and Proposal for Change
Keywords: Informační systém; McKinsey 7S; SWOT; analýza HOS8; analýza rizik; Information system; McKinsey 7S; SWOT; analysis HOS8; risk analysis