Nakládání a likvidace septických vod - Petrušková, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2023)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku septických vod, jak s nimi nakládat a na jejich likvidaci. Práce se skládá z rešerše na téma charakteristika odpadních vod a objekty pro akumulaci septických vod. Praktická část se zabývá rozbory odebraných vzorků septických vod a hodnotami ukazatelů znečištění odpadních vod. Dále jsou uvedeny varianty pro návrh technologií na čištění septických vod.

The Bachelor’s thesis is focused on septic water, it’s handling and disposal. The thesis consists of research on the characteristics of wastewater and objects for septic water accumulation. The practical part deals with the analysis of collected septic water samples and the values of wastewater pollution indicators. In addition, options for the design of septic water treatment technologies are presented.
Handling and disposal of septic water
Keywords: Septik; žumpa; septické vody; odpadní vody; ukazatele znečištění odpadních vod; čistírna odpadních vod; Septic tank; cesspool; septic water; wastewater; indicators of waste water pollution; wastewater treatment plant