Rodinný dům s provozovnou - Lesáková, Lucie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Tématem mé bakalářské práce je novostavba rodinného domu s provozovnou - kanceláří. Dům je situován v rovinatém terénu v Kroměříži v nové zástavbě rodinných domů. Rodinný dům má 2 nadzemní podlaží. První nadzemní podlaží je rozděleno na část provozovny a na část určenou k bydlení, druhé nadzemní podlaží je určeno pouze k bydlení. Budova je navržena v systému Porotherm (stěny i stropy) se zateplovacím systémem ETICS WEBER. Konstrukci střechy tvoří plochá střecha.

The topic of my thesis is new building family house with an establishment - offices. The house is situated in flat terrain in Kroměříž in the new development of houses. House has 2 floors. The first floor is divided into a part of the establishment and the part for living, the second floor is designed only for living. The building is designed in the system Porotherm (walls and ceilings) with thermal system ETICS WEBER. The roof is a flat roof.
House with establishment
Keywords: rodinný dům; provozovna; kancelář; Porotherm; plochá střecha; family house; establishment; office; Porotherm; flat roof