Developerský projekt na rozparcelování pozemků pro rodinné domy v Prostějově - Náhlík, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2017)
Cílem diplomové práce je vypracovat návrh realizace vybraného developerského projektu. Práce popisuje jednotlivé kroky od prvního plánu až po prodej jednotlivých stavebních parcel určených pro výstavbu. Výsledkem diplomové práce je vyhodnocení efektivity projektu.

This master´s thesis focuses on the design and realization of a property development project. This work describes the steps from the preliminary plan to the sale of an individual construction plot for construction. The primary objective of this master´s thesis is the evaluation of project efficiency.
A Development Project for Division of Land Intended for Houses in Prostějov
Keywords: Developerský projekt; rizika projektu; financování projektu; ekonomické vyhodnocení projektu; administrativní řízení projektů; oceňování pozemků.; Real estate project; project risks; project financing; evaluation of project efficiency; administrative management of projects; valuation of land.