Posouzení informačního systému a návrh změn - Socha, Duncan (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2018)
V diplomové práci se zabývám problematikou informačního systému u vybrané společnosti. V první části diplomové práce popisuji teoretická východiska potřebná k pochopení problematiky. Ve druhé části jsou vypracovány analýzy, na základě kterých posoudím současný stav podniku a informačního systému. Cílem práce je navrhnout změny, které povedou k efektivnímu využívání informačního systému.

This diploma thesis deals with matters of information system in concrete company. First part of the thesis describes theoretical outcomes needed to understand the problems. There were analysis worked out in the second part on the basis of which I will possess the current state of the company and its information system. The goal of this thesis is to suggest changes which will lead to effective using of the information system.
Assessing an Information System and Proposing Changes
Keywords: Informační systém; proces; McKinsey 7S; HOS 8; SWOT; rizika; Information system; proces; McKinsey 7S; HOS 8; SWOT; risks