Podnikatelský záměr rozvoje firmy - Janovcová, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Ve své práci se budu zabývat rozvojem společnosti Iveco Czech Republic, a. s. Cílem je vyhodnotit současnou situaci společnosti a na základě těchto výsledků navrhnout možnosti, jakými směry by se společnost měla ubírat, aby došlo k jejímu dalšímu rozvoji.

My thesis is engaged in business development of company Iveco Czech Republic, s.r.o. I would like to review current situation and then work up plan how to improve this situation.
Entrepreneurial Intention of Business Development
Keywords: Alternativní paliva; CNG; zisk; bod zvratu; příspěvek ke krytí fixních nákladů a zisku.; Alternative fuel; compressed natural gas; break-even point; grant to standby cost and earnings.