Podnikatelský plán na založení domova pro seniory - Veselská, Kristýna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem na založení domova pro seniory. Cílem této práce je ověřit, zda v současné době lze podnikat s vidinou zisku v oblasti poskytování ubytovacích a sociálních služeb pro osoby v důchodovém věku. V teoretické části jsem se zabývala teoretickými poznatky zpracování podnikatelských plánů.

The thesis deal with the business plan for creating of home for pensioners. The aim of this thesis is to identify if the business can currently take chance of profit in the provision of accommodation and social services for persons of retirement age. Theoretical part is concerned with the theoretic founds of business plans. Keywords Business
The Business Plan for Creating of Home for Pensioners
Keywords: Podnikatelský plán; analýza trhu; finanční plán; Business plan; market research; financial plan