Specifikace zachycování a vykazování dlouhodobého majetku ve vybrané účetní jednotce - Migdau, Luděk (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na specifika zachycování dlouhodobého majetku ve vybraných účetních jednotkách pro zajištění věrného a poctivého zobrazení jejich hospodaření. Práce se zabývá zlepšením ekonomické situace města. Praktická část zobrazuje klíčování dlouhodobého majetku města Šlapanice.

The bachelor’s thesis is focused on specifics of capturing and reporting of fixed assets in selected accounting units to ensure a true and fair view of their financial performance. Thesis should contribute to improvement of economic situation in town. The practical part shows the encryption of fixed assets in Šlapanice town.
Specifications of Accounting and Reporting of Fixed Assets in Selected Acounting Entity
Keywords: Fond obnovy majetku; státní rozpočet; dotace; projekt; dlouhodobý majetek; Šlapanice; Property of reproduction fund; state budget; grants; project; fixed assets; Šlapanice