Univerzální automobilová palubní jednotka s řízením předstihu - Ambrož, Milan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2017)
Tato práce se zabývá návrhem univerzální palubní jednotky pro starší dvoutaktní automobily s řízením předstihu zapalování motoru. Jako doplňková funkce je zobrazování údajů spojených s provozem vozidla. Při návrhu byly zohledněny také požadavky majitelů vozidel, pro která je jednotka určena.

This semestral thesis deal with designe of universal car-board unit for old two stroke engine, with pre-ignition control. Next function is displaying information conected with using vehicle. When the proposal to take into account also the requirements of owners of vehicles for which the unit is intended to.
Universal Car-Board Unit with Pre-Ignition Control
Keywords: Zapalování; palubní jednotka; dvoutaktní motor; dvouválcový motor; tříválcový motor; Ignition; car-board unit; two stroke motor; two cylinder motor; three cylinder motor