Implementace neuronové sítě do mikrokontroléru - Čermák, Justin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2009)
Tato bakalářská práce pojednává o využití vícevrstvých neuronových sítí pro rozpoznání obrazového vyjádření čísel pro PC i pro mikrokontroléry. Praktická část popisuje postup při návrhu a implementaci jednoduchého programu pro rozpoznávání obrazů čísel s využitím vícevrstvé neuronové sítě.

This bachelor thesis handles about implementation of multi layer neural networks for character recognition into the PC and microcontrollers. The practical part describes how to design and implement a simple program for pattern recognition of numbers using multi layer neural networks.
Neural network implementation into microcontroler
Keywords: umělá neuronová síť; mikrokontrolér; perceptron; error back propagation; rozpoznávání znaků; artificial neural network; microcontroller; perceptron; error back propagation; character recognition