Optimalizace procesu obrábění tělesa CP4 - Caha, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2021)
Cílem práce na téma „Optimalizace procesu obrábění tělesa CP4“, je analyzo-vat současný stav procesu obrábění na výrobní lince těles CP4 ve společnosti Bosch Diesel, s.r.o, Jihlava. V bakalářské práci budou dále navržena jednotli-vá optimalizační opatření s ohledem na zkrácení výrobního taktu a závěrečná zhodnocení.

The objective of Bachelor work with theme "Optimization of machining of CP4 body" is to analyze the current state of the machining process on the producti-on line of body CP4 in the company Bosch Diesel s.r.o, Jihlava. The Bachelor work will propose individual optimization measures with regard to reducing cycle time and the final evaluation.
Optimalization of machining of CP4 body
Keywords: Obrábění; těleso CP4; optimalizace; výrobní takt.; Machining; body CP4; optimization; production cycle.