Plánování a realizace výstavbového projektu zhotovitelem - Vydrová, Michaela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Diplomová práce se zabývá plánováním a realizací stavební zakázky z pohledu zhotovitele. V teoretické části jsem sepsala základní pojmy projektového řízení, účastníky výstavby a časové modely výstavby. Dále jsem se věnovala průběhu veřejných zakázek a jejími zadávacími dokumentacemi. V praktické části jsem se zabývala konkrétním projektem, kde jsem navrhla alternativní průběh zakázky a zakázku sledovala od jejího samotného počátku až po vyhodnocení.

This thesis deals with the planning and implementation of construction project by the contractor. In the theoretical part, I wrote the basic concepts of project management, construction participants and temporal models of construction. Furthermore, I focused on the public procurement and its by tendering documentation. In the practical part I focused on a specific project, where I proposed an alternative course of the contract and the contract followed from its very beginning to evaluation.
Planning and implementation of construction project by the contractor
Keywords: Projekt; projektové řízení; veřejná zakázka; zadávací dokumentace; časové modely; zhotovitel; investor; strukturní plán; matice odpovědnosti; plánování; realizace; Ganttův diagram; harmonogram; vyhodnocení; Project; project management; procurement; tender documentation; time models; contractor; investor; structural plan; responsibility matrix; planning; implementation; Gantt charts; schedules; evaluation.