Domov důchodců - Roszka, Miroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Jedná se o čtyřpodlažní budovu podsklepenou, Je členěna na jádro se sociálními službami a na samostatné bytové jednotky. K vertikální komunikaci slouží dvoje shodiště a dva výtahy.

Building has four floor and has cellar. There is a core with social maintance and flats. Like vertical communication there is two stairs and two lifts
Retirement home
Keywords: Domov důchodců; Ing. Miroslav Spáčil CSc.; BC. Miroslav Roszka; Diplomová práce; Obec Třinec; Retair house; Ing. Miroslav Spáčil CSc.; BC. Miroslav Roszka