Distribuované výpočty s využitím technologie ActionScript - Minář, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2009)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou návrhu optimalizačního software v jazyku ActionScript 3.0. Navržené aplikace realizují samostatné i distribuované výpočty pomocí implementované optimalizační heuristiky HC12. Pro ověření funkcionality a výkonu byla vybrána sada testovacích úloh. Praktickým výsledkem práce je vytvoření veřejně přístupných klientů v síti internet a zpracovávání dílčích výpočtů s nimi. Klienti jsou trojího druhu dle pravomocí a úloh na nich spočívajících. Práce vznikla při řešení výzkumného záměru Inteligentní systémy v automatizaci podporovaného MŠMT ČR pod registračním číslem MSM 0021630529.

This Master thesis deals with designing and realization of optimalization software in ActionScript 3.0 background. The designed applications realized in terms of computation by standalone and distributed variant and by means of chosen heuristic method called HC12. For verification of a function and performance was select set of testing examples. The main purpose of the work was create public clients in the network internet and calculated partial computing by it. The completed clients are selected by competence and carry on tasks. This research has been supported by the Czech Ministry of Education in the frame of MSM 0021630529 Research Intention Intelligent Systems in Automation.
Distributed Computing by force of Action Script
Keywords: Distribuované výpočty; optimalizace; HC12; APC; ActionScript.; Distributed computing; optimization; HC12; APC; ActionScript.