MĚSTSKÝ DŮM NA NÁBŘEŽÍ V PŘEROVĚ - Hude, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Dotvoření nároží a nábřeží ulice polyfukčním objektem respektujícím okolí a vytvoření příjemných prostorů pro kolemdoucí i uživatele.Tvrdý beton- jemné nároží.

Finish the corner and waterfront by townhouse that respekts surroundings a creation of liveable spaces for passers-by also for users.Hard concrete-gentle cornerhouse.
TOWNHOUSE ON THE WATERFRONT IN PŘEROV
Keywords: Zazubené; ostře řezané; betonové nároží.; Saw toothed; sharp cut; concrete corner.