RD Prostějovičky- technologická etapa hrubé horní stavby - Alexa, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Předmětem této bakalářské práce je technologie provedení hrubé horní stavby rodinného domu v Prostějovičkách. Zabývá se technickou zprávou, technologickými postupy výstavby. Obsahuje technickou zprávu zařízení staveniště, časový plán, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán, bezpečnost a ochranu zdraví při práci.

The subjekt of this thesis is the technology upper stage of construction site of a family building in Prostějovičky. It deals with technical reports, technological methods of construction. The report contains technical reporst of building equipment, schedule, design of mechanical assembly, inspection and health and safety at work.
Prostějovičky-the technological stage of rough construction works
Keywords: Technologie; stavba; dům; výztuž; technologický předpis; technická zpráva; zařízení staveniště; strojní sestava; rozpočet stavby; časový plán; bezpečnost; bilance zdrojů; letmá montáž.; Technology; construction; house; reinforcement; technological specification; technical report; building equipment; mechanical assembly; budget of the building; scheduling; safety; balance resources; fleeting assembly.