Stolní hra Dáma - Staněk, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2013)
V této práci je implementována stolní hra dáma. Aplikace umožňuje hrát podle různých pravidel dámy. Podporuje různé způsoby vyhledávání možných tahů hráče. Jedním ze způsobů je paralelní výpočet.

This bachelor's thesis implements the draughts desktop game. Application allows to play according to different rules. It supports different ways of possible turns search of the player. One of them is the parallel computation.
Desktop Game "Dáma"
Keywords: dáma; hra; alfabeta; minimax; paralelizace; java; checkers; draughts; game; alphabeta; minimax; parallelism; java