Komunikace pomocí IPv6 - Pecháček, Václav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2010)
Práce se zabývá síťovou komunikací na bázi IPv6. Cílem bylo vytvořit knihovnu, která umožní komunikaci nad IPv6 vývojové desce FITkit vybavené rozšiřujícím modulem pro zapojení do sítě typu Ethernet. Součástí výsledného řešení je aplikace demonstrující funkce knihovny. Použitým jazykem je ANSI C.

Thesis deals with IPv6-based network communication. The aim was to create a library enabling FITkit development board equipped with Ethernet extension module to act as an IPv6 node. Project includes application to demonstrate available functionality. The library is written in ANSI C.
IPv6 Communication Library
Keywords: komunikace; síť; vestavný systém; Ethernet; IPv6; FITkit; MSP430; ENC28J60; communication; network; embedded system; Ethernet; IPv6; FITkit; MSP430; ENC28J60