Posouzení finančního zdraví podniku - Tocháček, Zbyněk (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Bakalářská práce pojednává o finančním zdraví společnosti Pozemstav Brno v letech 2004- 2006, kde je na základě metod finanční analýzy, výpočtu poměrových ukazatelů a dalších koeficientů určeno, v jaké finanční situaci se podnik nachází. Dle vypracovaného auditu je vytvořen návrh na zlepšení hospodaření podniku, tak aby stav hospodaření byl v příštích letech na optimální úrovni.

This bachelors thesis deal with financial health of Pozemstav Brno company during years 2004- 2006, where's pursuant to methods economic analysis, calculation ratio recorder roadsings and next coefficient designate, in what financial situation company finds. According to high - wrought audit is created proposal for improvement of company management, so to economy situation will be in years to come on optimum level.
Appraisal of financial health of company
Keywords: Finanční zdraví podniku; finanční analýza; poměrové ukazatele; návrh na zlepšení hospodaření; Financial health company; financial analysis; ratio recorder indices; proposal for improvement of company management