Analýza vybraného podnikatelského subjektu pomocí vybraných metod - Toroni, Adam (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Predmetom bakalárskej práce je podrobná analýza vybraného fitnes centra pomocou zvolených metód. Je rozdelená do niekoľkých častí. Od popisu jednotlivých metód analýz vonkajšieho a vnútorného prostredia, cez vymedzenie problémov a nedostatkov zistených aplikáciou týchto metód na podnikateľský subjekt, sa postupne prechádza na odporúčania, ktoré predstavujú najefektívnejšie a najreálnejšie možnosti riešenia problémov danej organizácie.

The subject of this thesis is a detailed analysis of a chosen fitness center by means of chosen methods. It is divided into several parts.We are gradually going from the description of each method of analysis of the external and internal environment, through the allocation of problems and defaults determined by the application of these methods on the business subject, to the references that are representing the most effective and the most realistic options of solutions of problems of the given organization.
Analysis of the Selected Company by the Selective Methods
Keywords: SWOT analýza; PESTLE analýza; Porterova analýza; zdravý životný štýl; fitnes centrum; manažér; konkurencia; marketing; zákazníci; SWOT analysis; PESTLE analysis; Porter analysis; Healthy Lifestyle; Fitness center; manager; competitive; marketing; customers