Aktivní výhybka reprosoustavy s využitím DSP - Václavík, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2018)
Semestrální práce se věnuje mapování a ověření technologií pro zpracování projektu aktivní výhybky reprosoustavy s využitím DSP. Reproduktorová soustava bude třípásmová s otevřenou ozvučnicí. Návrh analogové výhybky takové soustavy je značně komplexní s ohledem na nutnost kompenzace akustického zkratu a vlastností reproduktorů otevřené ozvučnice.

Semestral thesis is devoted to mapping and verification technologies for the project active loudspeaker crossover using DSP. Three way systém will use open baffle. Design of analog crossover is complex due to the need of compensating for acoustic short circuit and properties of laudspeakers.
Active Loudspeaker Crossover with DSP
Keywords: DSP; USB audio; reproduktor; výhybka; DSP; USB audio; loudspeaker; crossover