Podnikatelský záměr založení fitness centra - Pešek, Tadeáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Cílem této diplomové práce je vytvořit podnikatelský záměr na založení fitness centra v Brně-Černovicích. Součástí podnikatelského záměru jsou analýzy o reálnosti vybudování centra a následně vypracování bodu zvratu, jehož výstupem je zjištění doby návratnosti investice v souvislosti s předpokládanými tržbami a náklady. Práce obsahuje variantní řešení podnikatelského plánu.

The goal of this master thesis is to create a business plan for an establishment of a fitness centre located in Brno-Černovice. The business plan includes analysis of feasibility of establishing the fitness centre as well as a calculation of a break-even point, result of which is the finding of the payback period, considering probable sales and costs. The thesis contains variable solutions of the business plan.
Business Plan Proposal For Fitness Center
Keywords: Podnikatelský záměr; Fitness centrum; Založení podniku; Business plan; Fitness centre; business establishment