Analýza efektivity reels s dopadem na akvizici klientů v investičním poradenství s využitím BI a AI - Bláhová, Sabina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Bakalářská práce se zabývá využitím reels videí na sociálních sítích v oblasti investičního poradenství. Pomocí nástrojů Power BI a základních funkcí umělé inteligence byla provedena analýza výkonu videí vytvořených pro společnost Kratochvíla & partneři. Zaměřuje se na sledovanost a dosah s cílem zjistit, jak různé formy obsahu ovlivňují chování cílové skupiny. Výsledkem je zhodnocení návrhu a následné doporučení.

This bachelor thesis focuses on the use of reels videos on social media in the field of investment consulting. Using Power BI tools and basic artificial intelligence features, the performance of videos created for the company Kratochvíla & Partners was analyzed. It focuses on reach and viewership to determine how different forms of content influence the behavior of the target audience. The outcome includes an evaluation of the approach and subsequent recommendations.
Analysis of the Effectiveness of Reels with Impact on Client Acquisition in Investment Advisory Using BI and AI
Keywords: Reels; investiční poradenství; BI; AI; datová analýza; marketingové kanály; Reels; investment advisory; BI; AI; data analysis; marketing channels