Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Kohoutková, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá posouzením informačního systému firmy MINERVA BOSKOVICE, a. s. a následným návrhem změn. Teoretická část obsahuje základní pojmy sloužící jako podpůrný materiál k základnímu pochopení problematiky informačních systémů. Poté následuje představení firmy a informačního systému, společně s analýzami vyhodnocujícími jejich stav. Poslední část obsahuje návrhy a řešení reagující na nedostatky, které vyplynuly z provedených analýz.

This bachelor thesis deals with the assessment of the information system of the company MINERVA BOSKOVICE, a. s. and the subsequent proposal of changes. The theoretical part contains basic concepts serving as supporting material for basic understanding of information systems. This is followed by an introduction of the company and the information system, together with analyses evaluating their status. The last part contains proposals and solutions responding to the shortcomings that emerged from the analyses.
Information System Assessment and Proposal of ICT Modification
Keywords: Informační systém; analýza; změna; výrobní firma; reportování; monitorování; výroba; PEST; McKinseyho model 7S; SWOT; ZEFIS; Information system; analysis; change; manufacturing company; reporting; monitoring; production; PEST; McKinsey Model 7S; SWOT; ZEFIS