Nástroje pro tvorbu prezentací - Ptašek, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2010)
Tato práce se zabývá prostředky pro tvorbu pokročilé prezentace. Pokročilými prvky jsou virtuální prostorová scéna, prostorové objekty a video. Shrnuje a popisuje vybrané technologie a možnosti jejich užití. Obsahem práce je také návrh a implementace prezentace pomocí vhodných prostředků. Pro vytvoření je vybrána platforma Flash v operačním systému Windows.

This document describes resources for creating an advanced presentation. Advanced parts include virtual three-dimensional scene,  three-dimensional objects and video. Describes and summarizes selected technologies and possibilities of using them. Document  also includes concept of  presentation and its implementation realized by suitable resources. The platform Flash has been chosen for creating  in operating system Windows.
Tools for Presentations Creation
Keywords: Prezentace; virtuální scéna; 3D scanner; video; Flash; Silverlight; Presentation; virtual scene; 3D scanner; video; Flash; Silverlight