Získávání časových a datových charakteristik síťových spojení - Kramoliš, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2011)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací programového vybavení pro získávání časových a datových charakteristik síťových spojení. V této práci se využívá platformy flexibilního FlowMona na akceleračních kartách COMBOv2.

This thesis deals with design and implementation of software tools for an acquisition of temporal and data characteristics of network connections. This thesis uses platform of flexible FlowMon and acceleration cards COMBOv2.
Temporal and Data Characteristics Acquisition of Network Connections
Keywords: Časová značka; Netflow; Ipfix; paketový analyzátor; čas; data.; Timestamp; Netflow; Ipfix; packet analyzer; time; data.