Vymáhání pohledávek - Typltová, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Bakalářská práce srovnává postupy vymáhání pohledávek v konkurzním řízení a exekučním řízení. Čtenářům poskytne přehled o průběhu jednání, lhůty, které se musí dodržet, jaký soud ve věci rozhoduje. Bude obsahovat návrh na výkon rozhodnutí srážkami ze mzdy.

This bachelor´s thesis compares the progresses of debtting collection in the bankruptcy proceedings and the execution control. It gives a summary of course of dealing, the times which have to keep, which court decides on the case for readers. It will contain a proposal for the execution of adjudication by payroll deductions.
Recovery of Debts
Keywords: Pohledávka Konkurz Exekuce Věřitel Dlužník Závazek; The debt The bankrupt The execution The creditor The debtor The engagement