Hotel - Koudelová, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Záměrem diplomové práce je návrh hotelu ve městě Žďár nad Sázavou. Hotel je navržen pro 36 hostů. Budova je částečně podsklepená a složená ze tří částí. Tyto části mají jedno, dvě a pět nadzemních podlaží. Nosný systém je skeletový rámový s nosnými sloupy a průvlaky. Střecha je plochá. Součástí návrhu je tepelně technické posouzení a požárně bezpečnostní posouzení.

The aim of the diploma thesis is design a hotel in Žďár nad Sázavou. The hotel is designed for 36 guests. The building is with partial basement and it is composed of three parts. These parts have one, two and five above-ground floor. Structural system is frame and load-bearing elements are columns and beams. The roof is flat. Part of the design is also a thermal assessment and fire safety assessment.
Hotel
Keywords: Novostavba hotelu; suterén; nadzemní podlaží; plochá střecha jednoplášťová; skelet.; Newly-built hotel; basement; above-ground floor; warm flat roof; frame.