Událostmi řízená automatizace - Havlín, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2020)
Práce se zabývá automatizací procesů v rámci týmu Testing Farm firmy Red Hat Czech s.r.o. Automatizací vybrané úlohy "Aktualizace a otestování systému průběžné integrace s novým sestavením operačního systému se docílilo snadnější údržby tohoto systému průběžné integrace. Implementace využívá Jenkins server ke spouštění úloh a nástroj tft-admin k vykonávání dílčích kroků vedoucích k automatizaci dané úlohy. Dále implementace umožňuje využití nástroje tft-admin k používání v automatizovaných skriptech, což do budoucna usnadňuje automatizaci dalších procesů.

The thesis deals with automation of processes in Testing Farm Team of company Red Hat Czech s.r.o. Automating the chosen task "Update and test continuous integration system with new operating system build results in simplified maintenance of said continuous integration system. Implementation uses a Jenkins server to execute jobs and tft-admin tool to perform smaller steps resulting in automation of the task. Also, in the implementation part, modifications of the tft-admin tool allow usage in automated scripts which simplifies future automation of other processes.
Event-Driven Automation
Keywords: Automatizace; AWS; Beaker; Jenkins; Message bus; OpenStack; Průběžná integrace; Python; Automation; AWS; Beaker; Jenkins; Message bus; OpenStack; Continuous integration; Python