Soustružení a frézování v softwaru EdgeCAM - Bořecký, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2009)
Bakalářská práce řeší problematiku obrábění v CAD/CAM softwaru Edgecam. Zaměřuje se na vypracování vzorového postupu pro soustružení a frézování součástí.

Bachelor's thesis deals with working in CAD / CAM Edgecam software. It aims to develop a model process for turning and milling parts.
Turning and Milling in EdgeCAM Software
Keywords: Soustružení; frézování; CAD/CAM; CNC; Edgecam; Turning; milling; CAD/CAM; CNC; Edgecam