Bolt Tower Dolní Vítkovice - stavebně technologický projekt - Bittnerová, Lucie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Předmětem mé diplomové práce jsou vybrané části stavebně technologického projektu nástavby Vysoké pece č. 1 v Ostravě – Vítkovicích. Obsahem práce je především podrobně zpracovaný technologický předpis pro montáž ocelové konstrukce dané nástavby. Pro tuto etapu je zpracovaný také návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán, řešení dopravních tras a položkový rozpočet. Dále je zpracován návrh zařízení staveniště, který je stejný pro celou realizaci nástavby, situace zařízení staveniště, technická zpráva objektu, časový plán celého projektu, ekologie a BOZP.

The diploma thesis is dealing with selected parts of construction technology project of extension Vysoká pec no. 1 in Ostrava – Vítkovice. This thesis contains detailed elaboration of technological specifications for the construction of structural steel superstructure. For this phase is treated with a draft of mechanical report, inspection and test plan, dealing with traffic routes and itemized budget. There is also processed a proposal of building equipment which is the same for the entire implementation extension of Vysoká pec, a situation of building equipment, technical report of the object, the timetable for the entire project, ecology, health and safety.
Bolt Tower Dolní Vítkovice - construction technology project
Keywords: Nástavba Vysoké pece; objekt; ocelová konstrukce; technologický postup; montáž; technická zpráva; zařízení staveniště; bezpečnost a ochrana zdraví při práci; kontrolní a zkušební plán; strojní sestava; harmonogram; doprava.; Extension of Vysoká pec; object; steel construction; technological process; construction; technical report; building site; safety and health at work; inspection and test plan; mechanical report; timetable; transport.