Hodnocení finanční situace podniku ATP Motor s.r.o. a návrhy na její zlepšení - Procházka, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Cílem mé bakalářské práce s názvem „Hodnocení finanční situace podniku ATP Motor s.r.o. a návrhy na její zlepšení“ je za pomocí analýzy současného finančního stavu firmy ATP Motor s.r.o. navrhnout řešení vedoucí ke zlepšení dané situace. V teoretické části jsou vymezeny cíle, postupy a vybrané metody, které jsou dále aplikovány v praktické části na firmu ATP Motor s.r.o. a jejího konkurenta. V závěru práce jsou výsledky vyhodnoceny a na jejich základě navrhnuty jednotlivá řešení.

The aim of the bachelor thesis named „Evaluation of the Financial Situation of ATP Motor s.r.o. and Proposals for its Improvement“ is to analyze financial state of the ATP Motor s.r.o. company and offer the proper solution to improve the current state. In theoretical part there are described goals and methods applicated in practical part on the case of ATP Motor s.r.o. company and its trade concurrency. In the conclusion of the thesis the results are evaluated and the variety of the solutions are proposed.
Evaluation of the Financial Situation of ATP Motor s.r.o. and Proposals for its Improvement
Keywords: finanční analýza; metody finanční analýzy; rentabilita; zadluženost; rozvaha; analýza trendů; financial analysis; methods of financial analysis; profitability; indebtedness; balance sheet; trend analysis