Návrh podnikatelského záměru - Zvejšková, Michaela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
V diplomové práci řeším návrh podnikatelského záměru vzniku farmy podle zákona č. 252/1997 Sb., o zemědělství, ve znění pozdějších předpisů. Návrh vychází z teoretického popisu podnikatelského záměru, obsahujícího postup řešení realizace vzniku farmy.

In my master s thesis I concern the business plan proposal of establishing a sheep farm as amended by Act no. 252/2997, concerning agriculture. This proposal arises from a theoretical description of the business and involves the procedure by which the inception of the farm can be realized.
Business Plan Proposal
Keywords: Podnikatelský plán; Zemědělský podnikatel; Farma; SWOT analýza; SLEPT analýza; Marketingový mix; Zisk; Příjmy; Výdaje; Business plan; Agricultural entrepreneur; Sheep farm; SWOT analysis; SLEPT analysis; Marketing mix; Profit; Earnings; Costs