Design kempingové lampy - Stárek, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2019)
Bakalářská práce se zabývá designem kempingové lampy. Cílem bylo navrhnout jednoduchý a vizuálně čistý tvar. Důraz byl kladen na snadné ovládání a manipulaci v kombinaci s různými módy svícení. Jde o lampu menších rozměrů využívající COB LED diody ve dvou světelných zdrojích. Napájení je řešeno pomocí vyměnitelných baterií. Návrh je cílen na mladší a střední generaci uživatelů.

This Bachelor’s thesis deals with a design of camping lamp. The main goal was to develop a simple and visually clean shape. The important part was also to focus on a simple controlling and manipulation with a combination of different modes of lighting. The result is a small-sized lamp with the COB LED diodes and replaceable batteries. A targeted group of users is younger and middle-aged generation.
Design of Camping Lamp
Keywords: Kempingová lampa; COB LED; design; hyperboloid; Camply; Camping lamp; COB LED; design; hyperboloid; Camply