Rodinný dům - Matulík, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Bakalářská práce se zabývá řešením projektové dokumentace rodinného domu s kadeřnictvím v obci Medlovice. Jedná se o samostatně stojící, nepodsklepený dvoupodlažní objekt s garáží pro jedno automobilové stání. Půdorysný tvar je sestaven ze dvou obdélníků s valbovou střechou. Dům je osazen do téměř rovinného terénu. Hlavní vstup do objektu je situován na severovýchod. Objekt je navržen z konstrukčního systému POROTHERM.

The bachelor thesis deals with desing documencation of a family house with a hair salon in Medlovice. The house has two floors and there is no celler. It is connected with a garage for one car. Ground plan concist of two contigous rectangles with hipped roof. It is situated in a nearly flat terrain. The main entrance to house is located to the northeast. The building is designed from the structural system POROTHERM.
Family house
Keywords: projektová dokumentace; rodinný dům; dvoupodlažní; kadeřnictví; garáž; valbová střecha.; Design documentation; family house; two-stroreyed; hair salon; garage; hipped roof.