Moderní internetové poradenství - Šmídová, Zdeňka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
V současné době se nakupování po internetu stalo běžnou realitou. Snaha o zdokonalení služeb je často limitována neznalostí zákazníků. Cílem této práce je ukázat možnosti využití internetového poradenství v oboru pojištění. Výsledný systém nabízí uživateli rozsáhlé možnosti v oblastech produktů a služeb nabízených firmou RPM Pojišťovacího makléřství spol. s r.o..

Nowadays internet shopping became everyday reality. Effort to improve services is often limited by insufficient knowledge of customers. The purpose of this work is to present the possibilities of usage internet consultancy in insurance section. Resulting system offers great possibilities for user in product sections and services offered by firm RPM Pojišťovacího makléřství spol. s r.o..
Modern Internet consultancy
Keywords: internet; prezentace; propagace; reklama; internet; presentation; propagation; promotion