Návrh změny organizační kultury v MFK - Houdek, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Bakalářská práce analyzuje organizační kulturu ve firmě Moravská fekální a kanální. Obsahuje návrhy na změnu stávající organizační kultury, které mají vliv na výkonnost podniku, strategické řízení a ostatní řídící procesy. Tyto změny povedou ke snižování nákladů a zvyšování výnosů z dlouhodobého hlediska.

This bachelor work analyses Organizatonal Culture in the Moravská fekální a kanální company. It includes proposals of changing existing Organizational Culture, which have influence to productivity of company, strategic control and other control proceses. This changes degrease costs and increase revenues of long-term aspect.
The Project of the Change of Organizational Culture in the MFK Company
Keywords: Organizační kultura; výkonnost organizace; řídicí procesy; metody diagnostiky organizační kultury; Organizational Culture; efectiveness of organization; control proceses; methods of diagnostics Organizational Culture