Tříosý senzor úhlové rychlosti pro letecké použití - Lembard, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2008)
Cílem projektu je návrh a realizace zařízení pro měření úhlové rychlosti za pomocí digitálních senzorů úhlové rychlosti vyrobených technologií MEMS. Přenos naměřených dat do PC pomocí USB

The aim of this project is suggestion and realization of device measuring angular rate with sensors made by MEMS technology. Communication and measured data are transfered to PC via USB.
Tree axes angular speed sensor for aircraft application
Keywords: Tříosý senzor úhlové rychlosti; SPI; USART; Letectví; MEMS; Three axes angular rate sensor; SPI; USART; Aviation; MEMS