Výpočet a návrh elektrického podlahového topení dle ČSN - Urbánek, Jaroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou elektrického podlahového vytápění, jednotlivými typy topných prvků jako jsou topné kabely, topné rohože a topné fólie. Další část obsahuje prvky, které jsou důležité při realizaci podlahového vytápění. Součástí práce jsou vypsané normy, které řeší problematiku podlahového vytápění. V posledních částí lze najít návrh podlahové elektrického topení a fotovoltaického systému pro rodinný dům a nedílnou součásti je také ekonomické zhodnocení.

This thesis deals with the issue of electric underfloor heating and various types of heating elements such as heating cables, heating mats and heating foils. The thesis also contains elements that are important in the implementation of underfloor heating. Part of this work are listed standards addressing the issue of underfloor heating. In the final part there is a proposal of underfloor heating and photovoltaic system for a family house with the economic evaluation as an integral part of the issue.
Calculation and design of electric underfloor heating according to CSN
Keywords: topný kabel; topná rohož; podlahové topení; heating cable; heating mat; underfloor heating