Informační systém pro laboratoř krmiv - Malý, Vojtěch (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2020)
Tato práce se zabývá vývojem informačního systému pro laboratoř krmiv firmy NutriVet, s.r.o.. Definuje nezbytné pojmy spojené s problematikou výživy hospodářských zvířat a vývoje informačního systému. Zaměřuje se na analýzu požadavků laboratoře,  návrh, implementaci a testování vhodného řešení.

This work describes development of the Information system for the laboratory of feeding stuff, NutriVet Company, Ltd. It defines the essential concepts associated with problems of the livestock nutrition and information system development. It is focusing on requirements analysis, design, implementation and testing suitable solution.
Information System for a Laboratory of Feeding Stuffs
Keywords: Výživa hospodářských zvířat; krmivo; krmná směs; Informační systém pro laboratoř krmiv; UML; analýza požadavků; vývoj informačního systému; databáze; Hibernate; mapování; ORM; plánování projektu.; Nutrition of livestock feed; compound feed; information system for a laboratory of feeding stufs; UML; requirements analysis; development of information system; database; Hibernate; mapping; ORM; project planning.