Kulturní centrum Kopřivnice - Joja, Milan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Cílem práce bylo nalezení přístupu k řešení transformace kulturních staveb 70. 80. let 20. století.

The aim was to find the approach to the transformation of cultural buildings 70 80th 20th century.
Cultural Center in Koprivnice
Keywords: Transformace; Kulturní dům; Rekonstrukce; Diplomová práce; Transformation; House of culture; Reconstruction; Thesis