Rozvoj konkurenceschopnosti podniku - Veitová, Kristýna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Diplomová práce se zabývá návrhy pro posílení konkurenceschopnosti u malé ekvádorské firmy, která vyrábí prací prášky a další čisticí prostředky. Návrhy pro posílení konkurenceschopnosti jsou zaměřeny na rozvoj silných stránek podniku a stěžejních aktivit přinášejících hodnotu pro zákazníka.

The thesis is dealing with proposals in order to strengthen competitiveness of a small Ecuadorian company which is producing detergents and other cleaners. Proposals are focused on strenghts‘ development and development of the keys’ activities that bring value to the customer.
Development of Competitiveness of Company
Keywords: konkurence; konkurenční výhoda; konkurenceschopnost; úspěchuschopnost; hodnotový řetězec; hodnota pro zákazníka; competition; competitive advantage; competitive ability; success-ability; value chain; customer value