Rodinný dům s provozovnou - Menoušková, Tereza (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Předmětem mé bakalářské práce je návrh rodinného domu s provozovnou v Brně-Slatině. Novostavba má dvě nadzemní podlaží, je nepodsklepená a půdorys objektu je členitý. Garáž pro jeden osobní automobil je součástí rodinného domu. Obytná část domu je navržena pro čtyřčlennou rodinu. Provozovna bude sloužit jako fotoateliér. Konstrukční systém je stěnový zděný. Obytná část objektu je zastřešena pultovou střechou a nad provozovnou je střecha plochá.

The subject of my bachelor thesis is to design a house with workshop in Brno-Slatina. The building has two floors, with no underground floor and his platform is rangy. Garage for one passanger car is part of the house. The living area is designed for a family of four. Workshop will be used as photoatelier. The structural system is made of brick. Living area of the building is covered with a shed roof over the garage roof is flat.
Familly House with establishment
Keywords: Rodinný dům s provozovnou; pultová střecha; garáž; dvě nadzemní podlaží; fotoateliér; Family house with workshop; shed roof; garage; two floor; photoatelier